In de vorige nieuwsbrief stond een interview met Bas Knuttel, onze beleidsmedewerker vanuit het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In deze nieuwsbrief een interview met Milja Mulder, onze Coördinator Kenniscentrum Safety Delta Nederland. 

Goedemiddag Milja, dankjewel dat je jezelf vandaag aan ons voor wil stellen. Zou je ons kort iets over jezelf kunnen vertellen?

Mijn naam is Milja Mulder, vanaf 2019 werkzaam bij de VOTOB de vereniging van Nederlandse Tankopslag. De VOTOB is vanuit industrie gekoppeld aan Safety Delta Nederland bij de VOTOB staat veiligheid ook voorop!

Je bent ook nog ergens anders werkzaam, vertel hier eens meer over?

Ik ben ook werkzaam bij de Learning & Development Academy, een organisatie die de kennis binnen organisaties en sectoren omzet in digitaal lesmateriaal of een kennisbank. Een leven lang leren betekent ook gebruik maken van elkaars kennis en deze doorgeven.

In September dit jaar zocht Safety Delta Nederland een coördinator voor het kenniscentrum met een focus op e-learnings. Dit was voor mij een kans om mijn ervaring in praktijk te brengen voor de SDN.
Wie wilt nu niet mee werken met de ambitie om dat de Nederlandse industrie in 2030 de veiligste ter wereld is.

Waarom zou jij de e-learnings van Safety Delta Nederland aanraden?

Binnen de SDN zullen we samen met de Triple Helix onze vaardigheden en huidige kennis inzetten en learnings creëren. Learnings van verschillende thema’s met betrekking tot veiligheid voor verschillende doelgroepen. Een E-learning is leuke manier om eenvoudig richtlijnen, praktijkervaringen en kennis met elkaar op een kort en bondige manier te delen. Momenteel zijn wij learnings aan het ontwikkelen rondom het thema Leren van Incidenten. We kunnen van elkaar leren en met met elkaar ons blijven ontwikkelen.

Milja Mulder
Coördinator Kenniscentrum Safety Delta Nederland
Publicatiedatum:
6 december 2021