De Nationale Wetenschapsagenda lijn 2 Call for Proposals “Naar een praktische Safe-by-Design aanpak voor chemische producten en processen” is reeds gepubliceerd door NWO en het kunnen indienen van onderzoeksvoorstellen staat open. Deze NWA Call for Proposals staat open voor indienen tot en met 18 januari 2022.

Deze Call for Proposals stimuleert het gezamenlijk werken naar een praktische Safe-by-Design aanpak om vroegtijdig veiligheidsrisico’s te ondervangen in de ontwikkeling en toepassing van chemische producten en processen. In het bijzonder staat daarbij gezamenlijk leren tussen onderzoeksprojecten hoog in het vaandel. Deze NWA CfP stimuleert zodoende samenwerking tussen een breed scala aan partijen, van ontwerpers tot gebruikers, van wetenschap tot maatschappij.

Mocht u in eigen kanalen een bericht willen verspreiden over deze Call for Proposals, bekijk dan eens de berichten op de NWO WebsiteLinkedIN of Twitter. Er zal ook informatie verspreid worden via NWO nieuwsbrieven naar geïnteresseerde instanties. U kan natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons team door te mailen naar nwa-sbd@nwo.nl.