Home » SDN Academy

SDN Academy

Mogelijkheid tot deelname SDN pilot:  Test E-learning over Leren van Incidenten

Safety Delta Nederland wil implementatie van kennis bevorderen met onder meer de SDN Academy in samenhang met de SDN Kennisbank en de SDN Technology Catalogue. De ambitie is om een e-learning portefeuille aan te bieden voor een breed scala aan onderwerpen waaronder Leren van Incidenten, Leiderschap en Cultuur, Risico Management en verschillende aspecten van Asset Integrity – Process Safety Management. Handreikingen ontwikkeld als onderdeel van het DV2030 programma of eerdere Safety Deals zullen dienen als basis voor deze e-learning voor specifieke gebruikersgroepen.

 

De eerste e-learning pilot wordt ontwikkeld op basis van de Handreiking Beter Leren van Incidenten in de (petro)chemische industrie met als doelgroep practitioners, mensen die incident onderzoeken uitvoeren of ondersteunen en mensen die resultaten incidentonderzoeken verspreiden of ontvangen.

 

De SDN projectgroep zoekt bedrijven die medewerkers (1-2 uur per medewerker) beschikbaar willen stellen om deze e-learning te testen in de periode augustus-oktober 2021 met als doel uiteindelijk een product beschikbaar te maken dat goede toegevoegde waarde heeft voor de doelgroep.

 

Contact: info@safetydelta.nl (of login vanaf 12 juli als deelnemer op de SDN Website – Projecten)