Home » SDN on Tour » SDN on Tour – Netwerkmiddag 19 september 2024
Bijgewerkt:
22 May 2024 08:30

SDN on Tour – Netwerkmiddag, 19 september 2024

Verbeteren veiligheid Nederlandse Seveso bedrijven in 2025+

Tijdens deze besloten bijeenkomst gaan de bij de Safety Delta Nederland aangesloten partijen in gesprek over diverse actuele veiligheidsthema’s die binnen de (petro-)chemische industrie spelen. Vragen die aan bod komen zijn:

  • Welke veiligheidsthema’s zouden de komende jaren de hoogste prioriteit moeten krijgen?
  • Verzamelen en/of ontwikkelen we de juiste expertise en kennis rondom deze gestelde prioriteiten?
  • Hoe kunnen partijen elkaar ondersteunen in het facilliteren van de toepassing van verbeterde veiligheidsbeheersmaatregelen in de dagelijkse praktijk?

Deelname is alleen mogelijk middels aanmelding na uitnodiging.

Over SDN on Tour

Safety Delta Nederland start in september 2022 met SDN on Tour. Via SDN on Tour willen wij beschikbare kennis en innovatie in procesveiligheid beter laten aanpassen op de behoefte van bedrijven in de Nederlandse industrie. Dit bereiken wij door langs te gaan bij uw organisatie, maar ook door langs te gaan bij netwerken en bedrijven.

Tijdens ons bezoek lichten wij graag toe welke trends en ontwikkelingen op procesveiligheid voor u van belang kunnen zijn, nu en in de nabije toekomst. Daarnaast horen wij graag van u welke uitdagingen momenteel in uw omgeving spelen, waarbij wij vrijblijvend met u mee kunnen denken voor een oplossing.

Voor SDN on Tour zijn wij nog op zoek naar locaties die wij kunnen bezoeken. Wilt u dat de SDN een keer langskomt bij uw bedrijf, organisatie of netwerk?
Contacteer ons vrijblijvend via info@safetydelta.nl voor meer informatie en/of om een afspraak in te plannen.

Hou me op de hoogte over SDN on Tour