SAVE THE DATE
Datum: Maandag 3 juni 2024
Tijd: 10.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 09.15 uur)
Locatie: Spoorwegmuseum, Utrecht
Website: https://www.cyberweerbaarheidsconferentie.nl/

Op maandag 3 juni organiseert het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de Cyberweerbaarheidsconferentie. In het Spoorwegmuseum in Utrecht komen professionals uit de (vitale) IenW-sectoren samen met het doel om de cyberweerbaarheid in Nederland te verbeteren.

Zelf een sessie organiseren tijdens de conferentie? Dien uw voorstel in.

Tijdens deze conferentie worden er diverse sessies georganiseerd over o.a. AI, OT-security en toezicht. Heeft u zelf relevante kennis die u wilt delen over cyberweerbaarheid? Heeft u praktische oplossingen die ons verder kunnen brengen? Ervaart u uitdagingen en/of dilemma’s die u wilt bespreken? Dien via onderstaande button een voorstel in voor vrijdag 5 april.

Wat kunt u verwachten?
De cyberweerbaarheidsprogramma’s van het Ministerie van IenW ontwikkelen initiatieven om de cyberweerbaarheid van uw organisatie te helpen verbeteren. Denk hierbij aan cybertrainingen en een handreiking tot het uitvoeren van een risicoanalyse operationele technologie. Deze en andere thema’s, zoals de implementatie en de inrichting van het toezicht op de wet- en regelgeving (NIS2), komen aan bod op deze eerste cyberweerbaarheidsconferentie met als thema: Versterk de Schakels.

Wie kunt u ontmoeten?
Professionals uit de (vitale) IenW-sectoren die zich bezighouden met cybersecurity. Het gaat om de sectoren luchtvaart, wegvervoer, openbaar vervoer, spoorvervoer, scheepvaart, drinkwatervoorziening, chemische industrie, en afvalwater- en afvalstoffenverwerking.
NB: Externe consultants behoren niet tot de doelgroep van deze conferentie.

Bent u erbij?
Laat u inspireren tijdens de conferentie, deel uw ervaringen en inzichten en breid uw netwerk van professionals uit om samen te werken en kennis op lange termijn te blijven delen. Reserveer alvast maandag 3 juni in uw agenda.

Medio april is het complete programma bekend en kunt u zich inschrijven voor de conferentie.
Team cyberweerbaarheidsconferentie van het ministerie van IenW
De cyberweerbaarheidsconferentie is een initiatief van de Cyberweerbaarheidsprogramma’s van het ministerie van IenW.