Home » Kenniscentrum

Safety Delta Nederland – Kenniscentrum

Vinden, verbinden, vernieuwen in veiligheid

0
Zoek items in Kennisbank
0
Zoek items Technologie catalogus
0
Publicaties in bibliotheek
0
e-learnings
0
Kenniscollecties

Welkom bij het Kenniscentrum van Safety Delta Nederland!

Op deze website vindt u door ons verzamelde kennis en ervaring over procesveiligheid uit industrie, overheid en wetenschap (ook wel de Triple Helix genoemd).

Via het SDN Kenniscentrum wil de SDN ieder (Brzo) bedrijf in de Nederlandse industrie toegang bieden tot kennis en praktijkervaring op het gebied van procesveiligheid. Dit doen wij niet zozeer door zelf kennis te ontwikkelen, maar juist door bestaande kennis te vinden en via ons platform op een gebruiksvriendelijke beschikbaar te stellen!

De verzamelde kennis over procesveiligheid bieden we u aan via onze diverse platformen:

Kennisbank

Hier vindt u verwijzingen naar kennis over procesveiligheid, zoals verwijzingen naar publicaties aangeboden door de SDN of andere partijen, beschikbare relevante opleidingen, Frequently Asked Questions,

Technology Catalogue

In onze catalogus vindt u het (commerciële) aanbod van technologieën en dienstverlening op het gebied van procesveiligheid, waarover u met andere eindgebruikers in gesprek kunt gaan.

Academy

Met ons trainingsplatform willen we via korte leermodules (complexe) onderwerpen met betrekking tot procesveiligheid op een laagdrempelige manier uitleggen aan de gebruiker.

Bibliotheek

Ga naar bibliotheek met SDN publicaties

Thema’s en Expertise Netwerken

Expertise groepen rond diverse procesveiligheidsthema’s spelen een centrale rol in het verzamelen, ontwikkelen en delen van kennis over veiligheidsconcepten.

Kennismakelaars

De kennismakelaar staat in direct contact met mensen in de industrie die dagelijks bezig zijn met (proces)veiligheid.

Projecten

Informatie over lopende en afgeronde SDN projecten.

Daarnaast zetten we ons in voor de verspreiding van kennis door middel van het organiseren van of faciliteren van deelname aan evenementen (webinars, workshops). Deze communicatie bij het SDN Kenniscentrum draagt bij aan het verspreiden van kennis op een laagdrempelige manier in uw voordeel!

Mist u kennis over een bepaald (procesveiligheid gerelateerd) onderwerp of heeft u zelf ideeën ter uitbreiding van het SDN Kenniscentrum? Contacteer ons via info@safetydelta.nl of vul het contactformulier in!