Home » Over SDN » Partners

Safety Delta Nederland – Partners

Safety Delta Nederland (SDN) is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse (petro)chemische industrie en haar ketenpartners, wetenschapsinstellingen en de overheid.

Door deze unieke samenstelling werkt de SDN met veel verschillende partijen samen om de Nederlandse (petro)chemische industrie de veiligste ter wereld te maken. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle partners van Safety Delta Nederland.

LinkedIn

Ondertekenaars van het Convenant

Op 5 oktober 2020 werd het SDN convenant ondertekend om het veiligheidsniveau van de (petro)chemie nog verder te verbeteren door structurele samenwerking te faciliteren tussen Overheid, (Petro)Chemisch bedrijfsleven en Wetenschap.

Ontwikkelingspartners

Safety Delta Nederland werkt samen met verschillende partijen om een bijdrage te leven aan kennis, innovatie en samenwerking in de (petro)chemische sector. Deze partijen dragen bij aan de ambitie van SDN om  de Nederlandse (petro)chemische sector in 2030 de veiligste ter wereld te laten zijn.

Kennis en Media Partners

Samen met de onderstaande partners zorgt Safety Delta Nederland voor het verspreiden en publiceren van kennis en media producten die bijdragen aan de doelstellingen van Safety Delta Nederland. Dit kan in de vorm zijn van publicaties, workshops, evenementen of bijvoorbeeld video’s. Samen met deze partners ontwikkelt Safety Delta Nederland kennis en media producten die gebruikt kunnen worden voor kennis en/of innovatie doeleinden.

Terug