Op dinsdag 27 september organiseerde Safety Delta Nederland in samenwerking met partners VNO-NCW, MKB-Nederland, Stichting Nederland onderneemt Maatschappelijk! en het ministerie Infrastructuur en Waterstaat een netwerkmiddag die een reeks activiteiten van SDN on Tour inluidt. De netwerkmiddag stond in het teken van samenwerken bij het verbeteren van de (proces)veiligheid van Nederlands Seveso bedrijven en hun ketenpartners:
Veiligheid van de Nederlandse industrie NU en in de TOEKOMST.

Na een woord van welkom door Arjan van Dijk (programma directeur SDN) werden in een plenaire sessie de gezichtspunten van industrie, toezichthouder en beleid gedeeld door Willem Henk Streekstra (VOTOB), Nienke de Wilde (DCMR) en Victor van de Pas (Ministerie Infrastructuur en Waterstaat)

In de twee deelsessies die daarop volgden werden een aantal SDN projecten en Safety Deals toegelicht en met veel energie door aanwezigen besproken.

Het was goed om elkaar weer live te ontmoeten en elkaar te inspireren. Al met al een mooi start van de SDN on Tour!

Voor meer informatie en het downloaden van de presentaties kunt u terecht op de pagina SDN on Tour.

Safety Delta Nederland is on Tour bij de beurs Safety & Health@Work met een kennissessie op 6 oktober, een droomsessie op 7 en 8 november bij het Jubileumcongres van de NVVK en een tafeldiscussie bij het BRZO-seveso congres op 22 november.

Publicatiedatum:
30 september 2022